Bart Verbunt

 Binnen Stichting Bildung is Bart actief als adviseur voor culturele evenementen waarbij zijn netwerk goed van pas komt, daarnaast helpt hij met de horeca. ‘’Voor mij betekent Bildung het gezamenlijk creëren van persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden waarbij men in aanraking komt met nieuwe ervaringen en kansen’’.

Youssef Hartane

Stichting Bildung betekent voor mij een plek met een ongekende vrijheid, de ruimte biedt veel mogelijkheden en de kennis die we als team delen is op multi disciplinair gebied inzetbaar. Hierdoor ontstaat er een zeer spannende en creatieve vibe. Door mijn verleden als organisator en de kennis die ik daarmee vergaard heb ligt hier absoluut mijn grootste interesse.

Mara Frey

Bij Bildung is Mara actief ontwerper waarbij ze zowel de inrichting van de ruimte als het grafische ontwerp doet. Bildung is een plek waar alles mogelijk is of wordt gemaakt door mensen met diverse achtergronden door samen te werken en van elkaar te leren’’. ‘’Ik breng graag mensen uit de buurt samen en graag hoor ik iemands persoonlijke verhaal’’ 

 

Jorn ten Brink

Binnen Bildung zorgt Jorn voor een prettige samenwerking tussen de teamleden en vrijwilligers waarbij aandacht besteed wordt aan trainingen en teambuilding, daarnaast is Jorn actief als netwerker door het geven van presentaties en samenwerkingsmogelijkheden met andere partijen te verkennen.

LinkedIn
Veerle van Veen

Ik ben een van de initiatiefnemers van Stichting Bildung.‘’Voor mij betekent Bildung een plek voor en door de buurt, waar men samenkomt om hun creativiteit te ontplooien”.  Binnen Stichting Bildung is Veerle actief als vrijwilliger in de weggeefwinkel. Daarnaast doet ze veel met vormgeving, uitvoeren van creatieve activiteiten en steekt ze graag haar handen uit de mouwen om te klussen.

LinkedIn
Jop Langenhoff

Ik ben een van de initiatiefnemers van Stichting Bildung. ‘’Voor mij betekent Bildung een plek waar mensen samen kunnen komen en hun talenten en interesses kunnen ontdekken”.  

LinkedIn

Maak samen met ons van sociaal cultureel centrum deKerk een bruisende ontmoetingsplek in Amsterdam Noord en word vrijwilliger. Stuur een mail naar info@stichtingbilding.nl of bel 06-45019375.