Bart Verbunt

 Binnen Stichting Bildung is Bart actief als adviseur voor culturele evenementen waarbij zijn netwerk goed van pas komt, daarnaast helpt hij met de horeca. ‘’Voor mij betekent Bildung het gezamenlijk creëren van persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden waarbij men in aanraking komt met nieuwe ervaringen en kansen’’.

Youssef Hartane

Stichting Bildung betekent voor mij een plek met een ongekende vrijheid, de ruimte biedt veel mogelijkheden en de kennis die we als team delen is op multi disciplinair gebied inzetbaar. Hierdoor ontstaat er een zeer spannende en creatieve vibe. Door mijn verleden als organisator en de kennis die ik daarmee vergaard heb ligt hier absoluut mijn grootste interesse.

Mara Frey

Bij Bildung is Mara actief ontwerper waarbij ze zowel de inrichting van de ruimte als het grafische ontwerp doet. Bildung is een plek waar alles mogelijk is of wordt gemaakt door mensen met diverse achtergronden door samen te werken en van elkaar te leren’’. ‘’Ik breng graag mensen uit de buurt samen en hoor ik het liefst iemands persoonlijke verhaal’’ 

 

Jorn ten Brink

Binnen Bildung zorgt Jorn voor een prettige samenwerking tussen de teamleden en vrijwilligers waarbij aandacht besteed wordt aan trainingen en teambuilding, daarnaast is Jorn actief als netwerker door het geven van presentaties en samenwerkingsmogelijkheden met andere partijen te verkennen.

LinkedIn
Veerle van Veen

Ik ben een van de initiatiefnemers van Stichting Bildung.‘’Voor mij betekent Bildung een plek voor en door de buurt, waar men samenkomt om hun creativiteit te ontplooien”.  Binnen Stichting Bildung is Veerle actief als vrijwilliger in de weggeefwinkel. Daarnaast doet ze veel met vormgeving, uitvoeren van creatieve activiteiten en steekt ze graag haar handen uit de mouwen om te klussen.

LinkedIn
Jop Langenhoff

Ik ben een van de initiatiefnemers van Stichting Bildung. ‘’Voor mij betekent Bildung een plek waar mensen samen kunnen komen en hun talenten en interesses kunnen ontdekken”.  

LinkedIn
Helena Hoogers

Helena is erg breed geïnteresseerd en nagenoeg altijd enthousiast, haar passies richten zich voornamelijk op duurzaamheid en het creëren van bewustzijn tussen de mens en zijn omgeving. Bij Bildung houdt zij zich bezig met communicatie, zowel on- als offline. Daarnaast is ze zeer actief met het maken van programma-aanbod voor de buurt, samen met andere organisaties. ‘’Voor mij is Bildung en Dekerk een plek waar iedereen zich gelijk thuis voelt, omdat we iedereen verwelkomen en samenwerken waar we kunnen, zowel binnen de woongroep als in de organisatie.

Jasper Veldkamp

Binnen onze organisatie is Jasper verreweg het meest maatschappijkritisch. Met een persoonlijke geschiedenis die zich vooral binnen de kraakbeweging heeft afgespeeld is Bildung een legaal verlengstuk hiervan.  ‘’DeKerk is een plek waar kruisbestuiving kan ontstaan tussen verschillende culturen en achtergronden, een plek dat als platform dient voor creatieve invullingen’’. Met een achtergrond in audiovisuele techniek ligt zijn rol binnen de organisatie voornamelijk bij podiumkunsten, licht en geluidsinstallaties en inrichting van de zaal bij DeKerk.

Jip van der Duin

Binnen Stichting Bildung is Jip vooral actief als coördinator waarbij  het lange termijnperspectief van de organisatie gewaarborgd wordt. Daarnaast houdt Jip zich bezig met de vergunningaanvraag procedures en is hij het contactpersoon voor de Gemeente. ‘’Voor mij is Bildung een plek waar we van elkaar en van de organisatorische ervaring kunnen leren, evengoed is Bildung en vooral de huidige locatie een experiment waar de (on)mogelijkheden van wonen in combinatie met welzijnswerk wordt verkent’’.

Mirte Simons

Mirte is sinds het begin betrokken bij Stichting Bildung en DeKerk. Ze werkt met kinderen en Shiatsu (massage therapie) en probeert deze elementen ook bij Bildung te vertegenwoordigen. Ze vind een goede sfeer en samenwerking tussen mensen belangrijk en draagt hieraan bij zowel binnen de wooncommunity als de buurt. Ze hoopt dat DeKerk een plek is waar mensen zich thuis voelen en kunnen genieten van verschillende workshops, activiteiten of gewoon een gesprek van buur tot buur.

Ivanka Annot
Marcin
Paula Hogervorst

Paula is iedere zaterdag te vinden in de weggeefwinkel. 

Maak samen met ons van sociaal cultureel centrum deKerk een bruisende ontmoetingsplek in Amsterdam Noord en word vrijwilliger. Stuur een mail naar info@stichtingbilding.nl of bel 06-45019375.